Ontdek je innerlijke kracht en zet die in voor jouw droomleven

Je verblijft op één van de allermooiste Griekse eilanden, waar je omringd wordt door de stilte, de prachtige natuur en goed gezelschap.

In enkele dagen leer je jouw (onbewuste) beperkende programmering helemaal los te laten. Waardoor je vanuit nieuwe perceptie gaat zien dat jij alles wat je nodig hebt voor een waardevol en gelukkig leven, al in je hebt.

Wanneer je naar huis gaat weet je met grote zekerheid wat je te doen hebt en ben je klaar om die stap te zetten.

Stel je eens voor

Op het vrijwel verlaten strandje zit je stil aan het water en voelt het zachte namiddag zonnetje op je huid. Je hoort op de achtergrond de krekeltjes en je hele lichaam zoemt mee in diep dankbaar ademen.

Je sluit je ogen en je gedachten gaan naar de villa, die vlak achter je ligt; de ruime tuin, de lichte keuken, de mooie meditatieruimte, de zonnestoelen, het zwembad, de plek die je ’thuis’ noemt tijdens dit magische avontuur.

Je glimlacht bij de herinnering aan de warme begroetingen van de gastvrouwen en de spannende kennismaking met je mede reizigers. Terwijl je tevreden mijmert over de ontdekkingen, het plezier, het onderlinge vertrouwen en het speelse gemak, waarmee iedereen hier aan het leren is.

Als je opstaat en teruggaat naar de villa voor een kopje Griekse bergthee aan het eind van de middag, ben je verbaasd over hoe vrij je je voelt. Na al die jaren van aarzeling en zelftwijfel is er van binnen een feest aan de gang. Je hebt eindelijk jezelf gevonden. Je voelt je als herboren. En dit is nog maar het begin!

Bovenal geniet je van de verandering in jezelf. Hoe en wanneer het precies gebeurde weet je eigenlijk niet precies, maar er is al zo veel veranderd in de afgelopen twee dagen. In minder dan 48 uur in deze retraite heb je een zware last uit het verleden gewoon laten vallen en je voelt je losser en luchtiger.

Je voelt je helderder en zelfverzekerder, wakkerder en levendiger. Ongemerkt heb je je overgegeven aan de magie van de Ionische eilanden. Want je hebt je beperkingen begraven en achter je gelaten.

Als je terug naar de villa wandelt voor een kopje Griekse bergthee aan het eind van de middag, ben je verbaasd over hoe vrij je je voelt. Na een lange periode vol aarzeling en zelftwijfel is er van binnen een feest aan de gang. Je voelt je als herboren. En dit is nog maar het begin!

De Ionische eilanden zijn eeuwenlang overheerst en bepaald geweest door o.a. Spartanen, Korinthiërs, Siciliërs, Venetianen, Romeinen, Byzantijnen, Napoleon, Mussolini en de Engelsen. Uiteindelijk hebben ze zichzelf bevrijd!

Welkom in de magie van de Ionische eilanden!

En wat is hier mogelijk voor jou?

Hoe goed zou het voelen als je … 

 • De helderheid en het vertrouwen in jezelf hebt om de volgende stap te zetten?
 • Overtuigingen van anderen, restanten uit goed bedoelde opvoeding, over boord hebt kunnen gooien?
 • Dat gevoel van eeuwige strijd en ontmoediging, voortkomend uit je zelf ondermijnende gedachten, hebt los gelaten?
 • Voorbij de twijfel komt, durft door te pakken en de juiste acties neemt. Niet alleen tijdens deze retraite, maar ook straks als je het druk hebt?
 • Niet meer onrustig of overdonderd wordt door constante druk of de mening van anderen thuis of in je werk?
 • Gaat zien hoe dat wat je al zo lang wilt eindelijk van de grond komt?

En dit zijn slechts enkele van de verborgen mogelijkheden, die tevoorschijn komen tijdens deze retraite. Nadat je geleerd hebt hoe je oude gewoontes loslaat. En hoe je, middels meditatie en dagelijkse zelfhypnose hetgeen jij wél wilt installeert in jouw onbewuste systeem.

Binnen enkele dagen merk je dat je beter in staat bent om …

 • Sneller en makkelijker besluiten te nemen.
 • Rustiger te reageren op nieuwe situaties.
 • Veel minder weerstand te ervaren, doordat oude beperkingen geen rol meer spelen en jij je leert richten wat er wel mogelijk is.
 • Vanuit jouw innerlijke wijsheid durft te vertrouwen, je eigen koers bepalen en daarop navigeren;
 • Bovendien helemaal aanwezig te zijn in het hier en nu en vandaar uit te reageren, ook als je onder druk komt te staan.
 • Vanuit je hart en je diepste weten beslissingen te nemen en jouw innerlijke pad uit te stippelen en te volgen.

Zou dat genoeg zijn om met ons mee te gaan?

Deze retraite klinkt fantastisch! Ik wil me aanmelden

De locatie, je thuis-weg-van-huis

Je thuis-weg-van-huis is een magische plek, onze ‘eigen’ privé villa met nabijgelegen appartementen, omringd door weelderige bloemen, planten en olijfbomen. Een droomplek voor een retraite als deze. Er is altijd wel ergens een plekje te vinden, waar je even alleen kunt zijn, je opdrachten maken, mediteren of een beetje weg doezelen.

De villa ligt verscholen buiten de drukte van toeristisch Griekenland, nabij de bergvalleien, waar Artemis, de godin van de jacht, te paard ging. Haar tempel op Cyprus kun je bezoeken om je te laten inspireren door haar doelgerichtheid, haar schoonheid, haar vrijheidsdrang en haar onafhankelijkheid.

De geuren en kleuren in de tuin rondom de villa zijn betoverend en deze natuurlijke schoonheid brengt rust. De helderblauwe Middellandse Zee ligt op 150 meter afstand.

Je kamer voelt als thuis bij je Griekse familie. Allereerst is geen kamer hetzelfde, want je verblijft in een unieke familievilla en niet in een toeristisch oord. Ten tweede deel je de badkamer en het toilet net als thuis met één of twee medereizigers en er zijn loungeplekken, binnen en buiten. Your Inner Power retraite op Corfu.

Te gast bij je Griekse familie

Allereerst is geen kamer hetzelfde, want je verblijft in een unieke familievilla en niet in een toeristisch oord. Ten tweede deel je de badkamer en het toilet net als thuis met één of twee medereizigers en er zijn loungeplekken, binnen en buiten. Tenslotte kun je in de keukens en koelkasten terecht voor een verfrissende versnapering of een hartige snack, maar zelf koken doen we zo min mogelijk. We zijn in Griekenland, weet je nog?!

Je hebt, zolang de voorraad strekt, de keuze uit een één- of tweepersoonskamer. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zijn er ook enkele appartementen beschikbaar op enkele minuten lopen van de villa.

Ontbijt en lunch worden als buffet geserveerd na de ochtendmeditatie en beweging. Neem een lekker kopje (Griekse) koffie, bergthee of een andere thee. En let er op dat je genoeg water drinkt.

Zelfs als je de villa tijdens de 5 daagse retraite helemaal niet zou verlaten zijn je dagen gevuld met verrijkende ervaringen, die een glimlach op je gezicht brengen, vrede in je hart en inspiratie naar je ziel.

JA, ik wil mee! Vertel me wat de retraite kost en ik meld me nu aan!

De Ionische keuken

Zo’n beetje de hele wereld heeft geprobeerd om de Ionische eilanden in te pikken. Begrijpelijk, want het is er heerlijk vertoeven. Maar wellicht heeft de goddelijke aanwezigheid van Artemis er uiteindelijk voor gezorgd dat Corfu en de 6 andere eilanden nu zelfstandig zijn. De invloed van al die bezoekers is nog te horen in de muziek en te proeven in de zeer gevarieerde keuken.

Misschien denk jij dat de Grieken vis- en vleeseters zijn. Maar de bergen zijn bezaaid met zongerijpte tomaten, aubergines, olijven, spinazie en zo veel meer groente, kruiden en diverse soorten bergthee.

De zoetste uien en de allerlekkerste komkommers, die uiteraard ook in de tzatziki (yoghurtsaus) belanden. Het koken van onze avondmaaltijden laten we dus geheel over aan de Grieken.

Klik op de knop hieronder
voor het programma

Er is heel veel mogelijk en de keuze is aan jou

 • We werken in een groep zelfstandige deelnemers, waarin ieder een eigen ontwikkeling doormaakt.
 • Er is ruimte voor ieder individu en er is geen verplichting om al je ervaringen in de groep te delen.
 • We beginnen de dag met meditatie en beweging. Het gaat niet om hoe ‘goed’ of ‘flexibel’ je bent. Het gaat om wat goed voelt voor jou en je lichaam.
 • Na het ontbijt doen we een Your Inner Power workshop en tussendoor houden we een pauze.
 • Het ochtendprogramma is in de rustige omgeving rond de villa; in de grote zaal, in de tuin of op het strand.
 • Na de workshop is er een lunchbuffet. Tussen 14.00 en 18.00 uur is er iedere dag een aanbod, waarvoor je kunt kiezen. Een wandeling in de natuur, een excursie of museum. Er is genoeg te beleven. Je kunt mee met ons of op eigen gelegenheid gaan.
 • Na 18.00 uur is er in principe geen programma en ben je vrij om je eigen avondmaaltijd te vinden of te maken, alleen of met je huisgenoten. De Griekse keuken is heerlijk en divers, dus wij schuiven iedere avond ergens aan en laten het koken over aan de Grieken.
 • Soms is het handig of prettig om in de vooravond even bij elkaar te komen om te zien hoe het met iedereen gaat of om een uitstapje of iets dergelijks te plannen. Dit wordt ruim op tijd aangekondigd.

+ Weekendje Sidari

Heb jij, alvorens je terug gaat naar huis …

 • Zin om nog even rond te dwalen …
 • In het Canal d’Amour te zwemmen …
 • Of gewoon nog meer mezedes te eten …
 • Cantades te luisteren …
 • De sirtaki te dansen …
 • Of de chasapiko …?

Boek dan je EXTRA weekend in Sidari. Hoppa!

Your Inner Power Team 2023

Christos Nikolakis

Christos Nikolakis is de eigenaar van de villa. Geboren en getogen op Corfu, maar al lang geleden verhuisd naar het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft goede herinneringen aan de familievilla, waar hij in zijn jonge jaren de vakanties doorbracht. De dagelijkse organisatie in de villa is in handen van de plaatselijke manager in samenwerking met Litô Kampioti.

Litô is half Grieks en heeft haar roots op Zakynthos, de zuidelijkste van de 7 Ionische eilanden. Daar vandaan komt ze rechtstreeks naar Corfu om ons te ondersteunen in het dagelijks reilen en zeilen in de villa. Ze zal tevens ontbijt en lunch verzorgen. Bij Lito kun je terecht voor een koffietje of thee, praktische vragen of gewoon even bij haar zitten. Ze is opgegroeid in Den Haag, studeerde Humanistiek en Grieks en werkt bij Pluk, een bijzonder restaurant in Den Haag.
Litô Kampioti

Litô is half Grieks en heeft haar roots op Zakynthos, de zuidelijkste van de 7 Ionische eilanden. Daar vandaan komt ze rechtstreeks naar Corfu om ons te ondersteunen in het dagelijks reilen en zeilen in de villa. Bij Lito kun je terecht voor alle praktische zaken. Ze studeerde Humanistiek en Grieks en werkt bij Pluk, een bijzonder restaurant in Den Haag.

Voor Jeannette is Griekenland een tweede thuis en al lang geleden droomde ze van werken in Griekenland. Sinds 2015 geeft ze haar Your Inner Power workshops in Nederland, Noorwegen, Denemarken en uiteraard in Griekenland. In 2020 werd het organiseren van retraites wat lastiger, maar dit jaar gaat ze er weer helemaal voor. Niet meer in Pilion, maar nu op Kerkyra. En wanneer je er geweest bent begrijp je dat ze een zwak heeft voor de Ionische eilanden.
Jeannette van Uffelen

Griekenland is voor Jeannette haar tweede thuis en al lang geleden droomde ze ervan daar te werken. Sinds 2015 geeft ze haar Your Inner Power workshops en retraites in Nederland, Noorwegen, Denemarken en uiteraard in Griekenland. Dit jaar niet in Pilion, maar op Corfu. En wanneer je er geweest bent begrijp je dat ze een zwak heeft voor de Ionische eilanden.

Anke is op Corfu om jou dagelijks in beweging te zetten. Lichaam en geest zijn nauw verbonden met de ziel die zich wil uitdrukken. Het één kan niet zonder het ander. Het gaat niet om de prestatie, maar om de ervaring van het bewegen. Naast haar baan als planner bij een plantenbedrijf in het Westland is Anke al jaren sport- en mindfulness instructrice bij o.a. Healthspa in Den Haag. Ze motiveert graag, maar leert je ook je grenzen te voelen en ernaar te luisteren.
Anke Smallegange

Anke is op Corfu om jou dagelijks in beweging te zetten. Lichaam en geest zijn nauw verbonden met de ziel die zich wil uitdrukken. Het één kan niet zonder het ander. Het gaat niet om de prestatie, maar om de ervaring van het bewegen. Ze motiveert graag, maar leert je ook je grenzen te voelen en ernaar te luisteren.

Deze reis is HELEMAAL voor jou als je …

 • Jouw leven en werk ziet als een uitdrukking van je ziel.
 • Je werk wilt uitvoeren op jouw voorwaarden. Dat betekent niet altijd meer doen, maar soms juist minder en ruimte maken voor een ‘oud’ verlangen, meer tijd voor jezelf, je kleinkinderen, een bby, reizen, etc.
 • Graag zou zien dat de organisatie van je werk soepel en moeiteloos gaat.
 • Verlangt naar meer zelfvertrouwen in het nemen van dagelijkse beslissingen.
 • Open-minded genoeg bent om eens een andere weg te bewandelen.
 • Open staat voor minder praten over je problemen en meer denken in oplossingen.
 • Geïnteresseerd ben in die andere kant van jezelf … het onderbewuste.
 • Wilt leren wat er allemaal mogelijk is met zelfhypnose.
 • Meer wilt verbinden met je ziel en missie.
 • Het idee van deze reis je zowel opgewonden als een beetje nerveus maakt!

Deze reis is NIET voor jou als je …

 • Nooit een conflict ervaart tussen je persoonlijke waarden en je dagelijks werk.
 • Complete helderheid hebt in alles qua leven en werk.
 • Je alle succes hebt in zowel je werk als je leven.
 • Je geen behoefte hebt aan een meer rust in je hoofd.
 • Je niet geïnteresseerd bent in meer in tune zijn met je innerlijke wijsheid.
 • Je weerstand hebt tegen avonturen en niet houdt van vies worden.

JA! Deze reis past helemaal bij mij. Ik ga mee naar Corfu!

Scroll naar boven