Tevreden klanten

Tevreden klanten vertellen graag over hun positieve ervaring en klagen nooit achteraf over de kosten. Ik vraag altijd om feedback, want daar leer ik van. En omdat ik wil dat ieder die bij mij geweest is blijvend verandert houd ik de eerste tijd contact. Niet iedereen wil met foto en al op deze website, want er zijn nog steeds mensen, die zich schamen om te vertellen dat ze hulp vragen bij levensproblemen.


Ik merk dat ik een andere houding heb. Ondanks dat er nog veel onzeker is in mijn leven op dit moment, heb ik geen twijfels meer over of ik het aankan.

Ondanks dat er nog veel onzeker is in mijn leven op dit moment, heb ik geen twijfels meer over of ik het aankan.
Brigida Mota
werktuigbouwkundige
Den Haag – NL

Ik voel dat ik meer keuze heb. Ik heb veel meer plezier en minder angst of paniek. Het voelt alsof er een groot gewicht van mij is weg gehaald.

Ik heb veel meer plezier en minder angst of paniek. Het voelt alsof er een groot gewicht van mij is weg gehaald
Chantal Quesnel
actrice
Kingston – Canada

Dankzij Jeannette heb ik mijn leven terug. Ik was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van anti-depressiva en pillen, die niet hielpen.

Dankzij Jeannette heb ik mijn leven terug. Ik was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van anti-depressiva en pillen, die niet hielpen.
Richard Downs
violist & componist
Mexico

Haar meesterschap was effectief voor onze klanten, die een verleden met drugs en criminaliteit hebben. Haar toewijding was indrukwekkend.

EFT Den Haag, Haar meesterschap was effectief voor onze klanten, die een verleden met drugs en criminaliteit hebben. Haar toewijding was indrukwekkend. Vrij van verslaving Den Haag.
Jeff Nash
executive directeur Habilitat
Oahu – Hawaii

Deze ene sessie heeft me veel geld en ellende bespaard. Wanneer ik niet geslaagd was, zou dat mij mijn baan en minimaal €2.000,- gekost hebben.

Faalangst behandeling in Den Haag. Deze ene sessie heeft me veel geld en ellende bespaard.
Tintin Joris
zorgtaxichauffeur
Den Haag – NL

Mijn kerstbonus was goed besteed en de prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Je hebt maar enkele sessies nodig en het werkt meteen, dus zeer efficiënt.

Mijn kerstbonus was goed besteed en de prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Je hebt maar enkele sessies nodig en het werkt meteen, dus zeer efficiënt.
Martina Eicher
project manager
Den Haag – NL

Om verschillende redenen content

Jeannette is direct, maar je kan beter eerlijk zijn en tot de kern komen dan er omheen lullen. Het was als schoonmaken en zeer bevrijdend.

Jeannette is direct, maar je kan beter eerlijk zijn en tot de kern komen dan er omheen lullen. Het was als schoonmaken en zeer bevrijdend. Voorkom depressie. Ik ben depressief. Hoe los je depressie op? Depressie behandeling.
Kika Treep
muziektherapeut & toneelmaker
Den Haag – NL

Vertrouwen is het woord dat in mij op komt, voor, tijdens en na werken met Jeannette. Ze is een professional in de ware betekenis van het woord.

Vertrouwen is het woord dat in mij op komt, voor, tijdens en na werken met Jeannette. Ze is een professional in de ware betekenis van het woord.
Andreas Mesarites
managing director
Nicosia – Cyprus

Hoe eerder ik mijn probleem aanpak, hoe eerder ik het oplos. Daarna is alles makkelijker om los te laten. Ik ben opgelucht en trots op mezelf.

Uitstelgedrag. Uitstellen. Ik stel uit. Stel jij uit? Hoe eerder ik mijn probleem aanpak,  hoe eerder ik het oplos. Daarna is alles makkelijker om los te laten.
Sandra Simacek
project manager
Nürnberg – Germany

They are freed from what seemed insoluble


A lot of misery is taken out of me just in one session. Wonderful! I had the diagnosis ADHD and had years of therapy, but that didn’t bring me anywhere.

Er is een hoop rotzooi en ellende uit mij weggehaald. Ik had de diagnose ADHD en jaren therapie. Na 2 sessies voel ik dat er veel is opgelost.
Anna Tadema
medewerker reclassering
Den Haag – NL

Jeannette’s work is profound, curious, kind, multidimensional and still down to earth. I could almost call it fun! If fun includes some cleansing crying.

Jeannette's werk is grondig, vriendelijk en multi dimensionaal. En ik zou het bijna leuk noemen, als leuk inclusief wat schoonmaak tranen is.
Sarah Kotzamani
alignment & mobility trainer Athene – Griekenland

I was really skeptical of the whole thing, so that came as quite a surprise to me. I stopped taking medication, because the need for that was basicly gone. Wow!

Ik was echt sceptisch, dus het resultaat kwam als een verrassing. De behoefte aan pijnstillers was na de 1e sessie voor 80% verdwenen.
Kamran Mirshahi
entrepreneur
Londen – Engeland

With profound change you become very content


Jeannette checks if I achieve my goals. She gives everything to help me achieving what I want. She sees and hears me very well and her method is very effective.

Jeannette geeft alles! Ze is betrokken en checkt ook of het werkelijk resultaat geeft. Faster EFT in Den Haag.
Madeleine Kristensen
accountant
Copenhagen – Denmark

Amazing workshop in Moss. This direct way of solving stress touched my heart. I did a few sessions and still feel a lot of energy, relaxation and happiness.

Geweldige workshop in Moss, Noorwegen. Het raakte mijn hart en na 3 sessies voelde ik me energiek en gelukkiger.
Jytte Fischenich
remedial teacher
Moss – Norway

Jeannette is a woman with balls. Just what I needed! I trusted her immediately from the first moment when we met. She sees me as I am and I feel accepted.

Jeannette van Uffelen is een vrouw met ballen. Ik vertrouwde haar meteen en wist dat ik haar niet voor de gek kon houden.
Eline Ferleu
student
Gent – Belgium