Informatie

De opties en prijzen en meer informatie vind je hieronder. Alle dagen is er een ochtendprogramma voor de hele groep, inclusief ontbijt, lunch, fruit, koffie, thee en water, in de villa met zwembad, op 150 meter lopen naar zee. Er zijn verschillende één- en tweepersoons-kamers, zowel in de villa als in Patriki appartementen op 10 minuten loopafstand. Je kunt kiezen, zolang ze beschikbaar zijn, voor een eenpersoonskamer in de villa. Je kunt ook met z’n tweeën komen, samen met je partner, vriend of vriendin. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Voor alle reserveringen geldt een VROEGBOEKKORTING tot 15 juni 2023!

Mensen verschillen en maken verschillende keuzes. Dat maakt ons zo leuk. Je moet er toch niet aan denken dat we allemaal hetzelfde zijn? We zouden ons dood vervelen. 🙂 Vanwege de verschillen zijn de reismogelijkheden en de keuzes voor het avondeten niet inbegrepen. Zo kan ieder zelf kiezen voor snel met een vliegtuig of rustig aan met een trein, bus of boot. Corfu is goed bereikbaar vanuit Nederland en België en andere Europese landen.

De opties en prijzen en meer retraite informatie vind je hieronder. Kies wat bij jou past. Vrijheid blijheid!

Kies wat bij jou past!

Mensen denken vaak dat Griekenland vooral een vis- en vleesland is. En onderschatten daarbij de vele vegetarische mogelijkheden, die de Grieken je voorzetten.

Al jaren bestellen wij voornamelijk voorgerechten, die we dan gezellig met elkaar delen. Voor ieder wat wils en een ruime keuze in groente- en zuivelgerechten. Melizanosalata, dat wij ook kennen als baba ganoush, en tahini zijn typisch Griekse veganistische voorgerechten, al eeuwen lang.

Zorg goed voor jezelf en maak je eigen keuze. Vrijheid Blijheid!

Informatie over de omgeving

Je wandelt in een kwartiertje naar Sidari, een toeristisch stadje met veel terrasjes, souvenirwinkels en tavernes, dat bekend staat vanwege de mooie rotsformaties.

Op vrije middagen zijn, naast relaxen op het strand en bij het zwembad, binnen een uurtje rijden, de volgende uitjes aan te bevelen:

1. Neo Perithia – wandeling naar en door dit verlaten bergdorp
2. Naar klooster Myrtiotissa wandelen
3. Paleokastrista naar klooster Theotokos wandelen
4. Almyros, prachtige natuurwandeling langs de kust, 20 mins rijden
5. Corfu Stad, bezoek aan het Oude Fort en de Venetiaanse stad
6. Wandeling naar Sidari – Channel d’Amour, vanuit de villa 

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Inbegrepen in jouw retraitepakket is: 5 dagen & nachten accommodatie aan zee, gebruik van zwembad en zonnestoelen, YOUR INNER POWER workshops, iedere avond zonsondergang boven zee, een groep prettige mededeelnemers en professionele begeleiding, transfer vanaf het vliegveld naar je bestemming en terug, 21% BTW is ook inbegrepen

Inbegrepen in jouw retraite pakket is

 • welkomstdiner
 • 5 dagen & nachten accommodatie aan zee
 • gebruik van de privé tuin, zwembad en zonnestoelen
 • gebruik van wifi, lakens en handdoeken
 • gebruik van de overdekte ruimte voor het groepswerk
 • 5 dagen ontbijt en lunch
 • sap, water, koffie, thee en fruit is de hele dag beschikbaar
 • YOUR INNER POWER workshops
 • dagelijks beweging, fitness en meditatie
 • strand op 150 meter en iedere avond zonsondergang boven zee
 • een groep prettige mededeelnemers en professionele begeleiding
 • transfer vanaf het vliegveld naar je bestemming en terug
 • vervoer in gedeelde huurauto
 • 21% BTW is ook inbegrepen

Wat is niet bij de retraite prijs inbegrepen?

 • Vlliegtuigticket, boot- of treinkaartje is niet inbegrepen, dus je kunt zelf bepalen hoe en waar vandaan je aankomt. Sommigen vliegen graag en anderen geven de voorkeur aan trein en boot.
 • Gebruik van de airconditioning, maar die heb je in september waarschijnlijk niet nodig.
 • Het diner is niet inbegrepen. Waarom zou je zelf gaan koken als je in Griekenland bent?! Nu kun je kiezen, waar je gaat eten, wat je eet en met wie. Natuurlijk geven we je graag informatie en helpen we je kiezen. Je kunt meestal ook met ons mee. Maar we willen ieder de keuze laten om de vrije tijd op eigen manier in te vullen. De eigenaar van ons appartement heeft een supermarkt op enkele minuten loopafstand, dus als je zin hebt in een avondje lekker thuis blijven (en vanaf je eigen balkon de zon in zee zien zakken!) kun je daar iets halen.
 • We bieden een extra OPTIE om op zaterdagmiddag mee te gaan naar Corfu stad en daar het weekend te blijven, voordat je op maandag of dinsdag naar huis vliegt.

Prijs en keuze kamer

Deze 5 daagse retraite boek je vanaf € 995,- pp. 

Let op! Wanneer je boekt vóór 15 juni 2023 krijg je € 100,- VROEGBOEKKORTING.

Kamer-/appartement keuzePrijsMin 100,- vroegboeking tot 15 juni 2023
Gedeelde 2 persoons kamer in de villa€ 995,-€ 895,-
Gedeeld 2 persoons appartement€ 995,-€ 895,-
Privé kamer voor 1 persoon in de villa€ 1.145,-€ 1.045,-


We hebben rechtstreeks contact met de eigenaren van de villa en de appartementen. Vriendelijke mensen met hun roots in Corfu. Ze scoren hoog op service, verstrekken van informatie en bereikbaarheid en hebben goede recensies en superhost-status. De appartementen zijn basic en worden meerdere keren per week schoon gemaakt.

Informatie betreffende het boeken & de betaling

Na ontvangst van het ingevulde boekingsformulier krijg je binnen één dag per email een boekingsbevestiging. Wanneer we meer informatie nodig hebben, bellen we je z.s.m.

Betaling gaat als volgt: Na het boeken doe je binnen één week een aanbetaling van € 100,- per persoon. Uiterlijk 6 weken voor de start van de retraite betaal je het resterende bedrag. Je mag kostenloos annuleren tot 7 dagen na de boeking.


Ja, ik wil mee!

Via de knop hieronder kom je bij het eerste bestelformulier. Vul dit in en dan ontvang je binnen 24 uur het complete bestelformulier per e-mail. De Algemene Voorwaarden vind je hier op de site. Nadat we het volledig ingevulde formulier ontvangen en goed gekeurd hebben, sturen we je de bevestiging van je boeking en de factuur voor de 1e aanbetaling van € 100,- per persoon.

Het bestelformulier is in het Engels, maar spreekt redelijk vanzelf. Mocht je toch moeite hebben met de invulling, laat het ons weten.

Uitzicht op zee, die op 150 meter van je appartement ligt.
Uitzicht op zee vanuit je appartement