Hoe ziet het programma er deze week uit?

DAG 1: Jouw retraite avontuur begint

Wanneer je bij de villa aankomt merk je dat alle spanning, die je onderweg en voor je vertrek nog had, van je afvalt. Het voelt meteen vertrouwd, zelfs als je niemand kent.

De Grieken staan bekend om hun gastvrijheid, hun liefde voor de zee en hun trage tempo. Hou je daarvan? Dan ben je op de juiste plek aangeland.

Hier begint vandaag jouw avontuur met een warm welkom, de ont-moet-ing met de anderen, introductie van het programma, onze intentie zetten, je spullen naar je kamer en dan … een gezamenlijk avondmaal.

DAG 2: Lekker los laten

Je wandelt in stilte naar de grote zaal waar we beginnen met meditatie en bewegen. Daarna meteen een duik in zee of liever gewoon onder de douche? Het kan allemaal!

Na het ontbijt geeft de eerste workshop je de inzichten en techniek om meteen wat oude programmering los te laten. Dat is waarvoor je gekomen bent en zo ervaar je direct al een enorme verlichting.

De middag is voor jezelf en je kiest waar en hoe je die doorbrengt. Aan het zwembad, aan of in zee, een wandeling in de bergen of …

Je wandelt in stilte naar de grote zaal waar we beginnen met meditatie en bewegen. Daarna meteen een duik in zee of liever gewoon onder de douche? Het kan allemaal!

DAG 3: Vrede sluiten met wat voorbij is

We zijn ons vaak niet bewust van wat we onbewust nog vasthouden. Je bent het ongelooflijk zat om jezelf tegen te houden vanuit gedachten en oordelen, die helemaal niet van jou zijn.

Deze dag ervaar je de enorme bevrijding van vrede sluiten met alles wat er in het verleden gebeurd is, ongeacht wat het is of wie het gedaan heeft.

Je accepteert 100% wie en wat je bent en richt je helemaal op wat jij wil neerzetten, hier en nu. Je bent uniek en de enige die het kan en mag doen op jouw manier.

DAG 4: Nieuwe perceptie

“The world is what you think it is” zegt de Kahuna – Hawaiiaanse Wijsheid. James Allen schreef in 1902: “As a man thinketh so is he”.

Nu je begrijpt hoe je geprogrammeerd bent met beelden en ideeën over jezelf, over wie je bent, wat je wel en niet kunt, door de omgeving waarin je bent groot gebracht, wil je natuurlijk leren herprogrammeren. Je kiest wie je wilt zijn en zo ga je worden.

Oude programma’s verwijderen (waar zit mijn DELETE knop?) en nieuwe programma’s installeren. Vandaag ervaar je het gemak en het resultaat.

DAG 5: Creatie in actie

Dit zou wel eens de krachtigste dag van je leven kunnen zijn. Creatie in actie op een bijzondere plek.

In de voetsporen van Artemis, de godin van de jacht, de scherpschutter, behendig met pijl en boog, die trouw aan haarzelf en haar doelen met scherp schiet en lak heeft aan de oordelen van anderen.

Je wordt uitgenodigd om jouw doelen scherp te formuleren en jezelf te bevestigen in jouw intenties. Hier begint jouw creatie met de belofte aan jezelf.

In de voetsporen van Artemis, de godin van de jacht, de scherpschutter, behendig met pijl en boog, die trouw aan haarzelf en haar doelen met scherp schiet en lak heeft aan de oordelen van anderen.

DAG 6: Afsluiting van de retraite

Nu je reis het einde nadert (tenminste, van deze retraite) en je koffertje of rugzak weer gepakt staat, genieten we gezamenlijk van het ontbijt en dan neem je afscheid van je nieuwe ‘familie’.

Met een dieper begrip en dankbaarheid kijk je uit naar wat er nu gaat komen. Deze retraite wordt officieel afgerond op 23 september om 11.00 uur. Je vertrekt met gereedschap en technieken en je weet hoe je die gaat gebruiken.

Als je dit hebt bijgeboekt ga met ons mee naar Kerkyra – de oude stad, werelderfgoed, voor nog een extra weekend Ionische magie.

Als je dit hebt bijgeboekt ga met ons mee naar Kerkyra - de oude stad, werelderfgoed, voor nog een extra weekend Ionische magi

Ik hoor de roep van Artemis! Waar meld ik me aan?

Hoe verloopt zo’n retraite dag?

TIJDDAGELIJKS PROGRAMMA
07.00 uurMeditatie
07.30 uurBeweging
08.30 uurOntbijt Buffet
10.00 – 12.30 uurYour Inner Power Workshop (inclusief koffie & thee pauze)
13.00 – 14.00 uurLunch Buffet
14.00 – 18.00 uurVrije tijd / natuurwandeling / excursie (optioneel) of helemaal niks 😉
19.00 uurNiet iedere avond, maar soms komen we even bij elkaar om af te stemmen.
AvondDe Grieken eten vrij laat, maar daar hoef je niet op te wachten.
Bepaal zelf wanneer, waar en/of met wie je wilt eten.
22.30 uurStilte

Er is heel veel mogelijk en de keuze is aan jou

  • We werken in een groep zelfstandige deelnemers, waarin ieder een eigen ontwikkeling doormaakt.
  • Er is ruimte voor ieder individu en er is geen verplichting om al je ervaringen in de groep te delen.
  • We beginnen de dag met meditatie en beweging. Het gaat niet om hoe ‘goed’ of ‘flexibel’ je bent. Het gaat om wat goed voelt voor jou en je lichaam.
  • Na het ontbijt doen we een Your Inner Power workshop en tussendoor houden we een pauze.
  • Het ochtendprogramma is in de rustige omgeving rond de villa; in de grote zaal, in de tuin of op het strand.
  • Na de workshop is er een lunchbuffet. Tussen 14.00 en 18.00 uur is er iedere dag een aanbod, waarvoor je kunt kiezen. Een wandeling in de natuur, een excursie of museum. Er is genoeg te beleven. Je kunt mee met ons of op eigen gelegenheid gaan.
  • Na 18.00 uur is er in principe geen programma en ben je vrij om je eigen avondmaaltijd te vinden of te maken, alleen of met je huisgenoten. De Griekse keuken is heerlijk en divers, dus wij schuiven iedere avond ergens aan en laten het koken over aan de Grieken.
  • Soms is het handig of prettig om in de vooravond even bij elkaar te komen om te zien hoe het met iedereen gaat of om een uitstapje of iets dergelijks te plannen. Dit wordt ruim op tijd aangekondigd.

Terug naar de vorige pagina voor laatste info