Over mij en hoe ik jouw probleem help oplossen


Allereerst is Jeannette van Uffelen een professional in de ware zin van het woord. Omdat ze om je geeft. En ze geeft genoeg om jou om voor iedere sessie volledig voorbereid te zijn.

At first Jeannette is a professional in the true sense of the word. Because she cares for you! And she cares enough to be entirely prepared for every session. No information I give her stays unnoticed or unused. And don’t be fooled by her compassionate listening. She is relentless in acknowledging all mental constructions as she breaks trances and limiting beliefs. Trust is the word that comes in my mind before, during and after my sessions with Jeannette.

Andreas Mesarites – managing director – Nicosia – Cyprus


Wil jij jouw probleem oplossen?

 • Jaren heb ik zitten broeden op het oplossen van problemen.
 • Maar al dat terug kijken hielp me niet in te zien hoe ik mezelf in de weg zat. 
 • Wat mij – lullig genoeg – wel hielp was vallen en botten breken. 
 • Pas toen ik geen kant meer op kon, ging ik vooruit. 
 • In enkele seconden gaf ik me over en liet los wat of wie ik dacht dat ik was.  
 • Ik werd opgetild en opgelapt, gedragen, gereden, gewassen en gevoed.
 • Door los te laten werd ik liever voor mezelf en sta ik anders in de wereld. 
 • Wil jij jouw probleem oplossen zonder eerst je benen te breken?
 • Niet alleen heb ik mijn botten horen kraken, maar ik heb ook de code gekraakt.
 • Wil je weten hoe je ‘depressief zijn’ in enkele sessie kunt oplossen?

Wie naar buiten gaat droomt. Wie naar binnen gaat wordt wakker.

Carl Gustav Jung

Hoe weet je precies wat jouw probleem is?

Ik ben jaren zoet geweest met het oplossen van een probleem, dat ik bij nader inzien helemaal niet had. Zo ben ik op jonge leeftijd gaan geloven dat ik te dik was. En hoe meer diëten ik ging volgen hoe dikker ik werd. Althans, dat dacht ik. Herken je dat? Toen ik na 20 jaar besloot dat al dat lijnen onzin was en ook helemaal niet werkte, was het opgelost. Ik had in no time een goed gewicht, dat paste bij mijn lengte.

Misschien heb jij je wel eens laten onderzoeken door mensen, waarvan je dacht dat ze er verstand van hadden. En voor je het weet had je wat ‘stempels’, ook wel diagnose genoemd, zoals depressief, obesitas of ADHD. Of overtuigingen in je hoofd over wat er mis is met jou en de wereld. De meeste al dan niet serieuze ‘problemen’ zijn het gevolg van niet kunnen of durven zijn wie je werkelijk bent.

Het grootste probleem is dat wij geleerd hebben dat we een probleem hebben of een probleem zijn. Maar wat zegt dat nou eigenlijk over jou? Is het wel waar? Is er wel een probleem? Gaat het wel over jou? Daarover heb ik onlangs een mooi boek geschreven. Een boek vol verhalen, inclusief mijn eigen verhaal. Dat hele probleem is een verhaal. Iedereen heeft een verhaal.

Jouw verhaal kun je veranderen. Het draait om perceptie.

“Van jongs af aan heb ik gehoord dat ik te direct, te eigenwijs en te onafhankelijk was. Schooljuffen, familieleden, collega’s en anderen vonden dat irritant. Mijn klanten vinden het mijn beste kant. Het helpt hen relativeren, lachen en lekker loslaten.”

Jeannette is een van de meest authentieke en eerlijke mensen die ik ooit heb ontmoet. Je hoeft nooit te raden wat ze denkt. Wat je ziet is wat je krijgt en dat is een zeldzaamheid in een wereld vol dubbelspraak en eigenbelang. Ik leerde haar kennen toen wij allebei vrijwilligerswerk deden in een centrum voor de behandeling van verslaving in Hawaii. Haar werk heb ik aan den lijve ondervonden. Cliënten, die een leven lang aan trauma en verslaving hadden geleden, heb ik weg zien lopen van een sessie, met een lichtheid die ze nog nooit eerder hadden ervaren. Talloze levens heeft ze ten goede veranderd met haar lichte en directe benadering.

Kim Jewell – trauma & anxiety expert – Queensland – Australië


Hoe los ik mijn probleem op. Ik ben moe van mijn problemen. Cliënten, die een leven lang aan trauma hadden geleden, heb ik weg zien lopen van een sessie met Jeannette van Uffelen, met een lichtheid die ze nog nooit eerder hadden ervaren.
Lekker los laten van iedere vorm van verslaving en de gevolgen daarvan in Habilitat Hawaii

Zelfs als je slimme brein het snapt is je probleem nog niet opgelost

Want ook al begrijp je hoe het komt dat je zo doet of denkt dan lukt het nog niet altijd om die manier van doen los te laten. En dat is het gevolg van dat je jouw leven lang geprogrammeerd bent op een bepaalde manier. Dus steeds als je niet oplet, doe je automatisch dat wat je al jaren doet. Gelukkig snap ik steeds beter hoe het werkt en ben ik me er vaker van bewust.

Wanneer ik mijn ‘automatische piloot’ wil veranderen moet ik BEWUST actie ondernemen om mijn ONBEWUSTE programma te herprogrammeren.

 • Ten eerste omdat verandering via het onderbewuste systeem vele malen sneller gaat.
 • Ten tweede omdat het minder moeite kost.
 • En ten derde omdat het veel leuker en dus aantrekkelijker is om het zo te doen.

Bovendien is het absoluut niet moeilijk. Het enige dat het lastig maakt is dat je het moet DOEN! Iedere dag! Tot het in je systeem zit. Daarna gaat het helemaal vanzelf.

Indien je meer wilt weten over wat ik je te bieden heb, klik dan in het menu op Werken met mij of koop mijn boek. Het is er ook als luisterboek. Dan lees ik het gewoon even aan je voor. Of maak een afspraak voor een gratis telefonische sessie.

Wil je een korte gratis sessie met mij?

Dat is zo geregeld. Stuur me een bericht of spreek mijn voicemail in. Voor een max. half uurtje kennis maken, vragen stellen of tips voor de volgende stap krijgen. Allemaal mogelijk en meestal binnen enkele dagen. Kost je niets en is geheel vrijblijvend.


Wie mij kent weet dat ik …

 • fan ben van mijn dochter, die het allerbeste in mij naar boven haalt,
 • een groepsdier ben en geniet van mijn workshops en retraites,
 • soms het hoogste woord voer en vaak zing, maar ook de stilte waardeer,
 • houd van zeeën en oceanen en het hele jaar door in zee zwem,
 • Grieks spreek, zing, dans, eet en drink en bij voorkeur allemaal tegelijk.
Voor Jeannette van Uffelen is dit niet zomaar een baan, dit is haar passie. Talloze levens heeft ze ten goede veranderd met haar lichte en directe benadering. Ik ben vastgelopen. EFT, Faster EFT eutaptics, hypnotherapie.