Tapping is al 10 jaar een essentieel onderdeel van mijn aanpak. Dat wil zeggen dat mijn manier van werken een mix is van verschillende technieken die ik heb ervaren en toegepast. In het begin heb ik veel methoden bestudeerd om mijn leven te verbeteren en anderen te helpen. Ondertussen is er een voorkeur ontstaan na jaren van training, onderzoek en ervaring. En uiteindelijk heb ik gekozen voor de technieken die snel ECHTE VERANDERING brengen.

Hoe langer ik allerlei soorten therapie gebruik, hoe meer rechttoe rechtaan mijn aanpak is. Dit heeft geresulteerd in MINDER SESSIES voor BETERE RESULTATEN. Geen uren en uren graven in het verleden. Dat is niet nodig! Het draait allemaal om perceptie en waar ik jou het liefste bij help is je perceptie zo snel mogelijk te VERANDEREN.

Wat is tapping?

Tapping is met de vingers kloppen op meridianen (energiebanen in het lichaam). En het veroorzaakt een diepe ontspanning. Tapping helpt je te ontspannen en je open te stellen voor directe communicatie met je onderbewuste systeem. Daarmee maak je ruimte voor het oplossen van (oude) beperkende patronen. Het is heel makkelijk te leren en te doen.

We werken met het onderbewuste, oftewel je SUPER BREIN. Het allerbelangrijkste is dat ik je help om je super brein beter te gebruiken, zodat je dit kunt inzetten voor wat jij WEL WILT IN JOUW LEVEN. In plaats van je ongewenste gewoontes steeds weer automatisch te herhalen.

Samenwerking met Skills To Change Institute

Faster EFT (Emotional Focussed Transformation) is een verzameling geavanceerde technieken en processen. Het is een effectieve methode, waarbij tapping intensief wordt toegepast, om emotionele last uit je ‘systeem’ te verwijderen en te vervangen door jezelf bevestigende emoties en overtuigingen. Deze techniek kan binnen een paar minuten significante veranderingen teweegbrengen.

Van 2015 tot eind 2019 heb ik Robert Smith geassisteerd tijdens seminars die hij gaf in Europa. Zo hielp ik bij het opleiden van practitioners-in-training en gaf ik sessies aan velen van hen. Ik deed dat met veel plezier en sinds hij in 2017 begon met online mentoring, was ik ook 3 jaar lang mentor. In 2020 veranderde er veel en sindsdien vinden al dit soort trainingen online plaats en ik heb me terug getrokken van het instituut. Ik ben dankbaar voor de goede tijden en voor wat ik heb geleerd. Je kunt nog steeds bij mij terecht voor sessies, als je in opleiding bent.

Ik heb ook twee zomers met Robert op Hawaii gewerkt in het Addiction Marathon team om verslaafden te helpen met behulp van tapping.

Hoe begin je met tapping?

Maak een afspraak en ik help je om een gewenste verandering te creëren. Als je merkt hoe effectief dit is en je meer wilt oplossen, kun je meer sessies doen. Sommige van mijn cliënten komen eens per jaar of twee jaar terug voor een soort APK (autokeuring).

Veel coaching of therapie, zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, begint met 10 tot 20 sessies. Dat gebeurt nooit in mijn praktijk.

Kijk maar eens naar mijn testimonials voor feedback van cliënten. De meeste mensen veranderen veel in slechts enkele sessies. En ik leer iedereen om zelf te tappen! Ik organiseer mijn eigen YOUR INNER POWER retreates. Dat is misschien wel de LEUKSTE manier om je problemen op te lossen.

Scroll naar boven