Onlangs heb ik er een heel boek over geschreven en dat zou ik niet gedaan hebben als trauma niet was op te lossen. Nadat ik zo’n 40 jaren gewerkt heb met volwassenen en kinderen, die trauma ervaren hebben, ben ik tot de conclusie gekomen dat trauma is op te lossen.

De laatste 10 jaar heb ik in mijn praktijk ervaringen met en reacties op trauma onderzocht en bestudeerd. Sinds 2008 gebruik ik technieken, waarmee ik middels toegang tot het onderbewuste, pijnlijke herinneringen help vervangen door versterkende gevoelens en ervaringen. Zo heb ik ontdekt dat het oplossen van trauma veel sneller kan dan de meeste van ons geleerd hebben. Kijk en luister naar wat ik hierover te zeggen heb.

Zie meer over mijn onderzoek en mijn boek, dat een leuk boek, intelligent boek en een lekker leesbaar boek genoemd wordt. Het heet Lekker Los Laten en dat is het voornaamste doel van dit boek en van alles dat ik doe in mijn dagelijkse praktijk. Laten we het vooral niet moeilijker maken. Helemaal niet nodig.

Scroll naar boven