Veel therapeuten bieden direct een pakket aan met meerdere sessies, maar bij mij kun je gewoon één losse sessie bestellen. Wanneer je meer dan één sessie boekt neem je meer tijd om de oplossing van het grootste probleem uit te stellen tot de volgende sessie.
Je struikelt keer op keer over hetzelfde probleem! En je hebt van alles geprobeerd. Boek een sessie en los het op. Ergens lijk je het te begrijpen en precies te weten wat je te doen staat. Maar toch kom je met je slimme brein vol logica nergens.

Komt dit je bekend voor?

 • Je struikelt keer op keer over hetzelfde probleem! En je hebt van alles geprobeerd.
 • Ergens lijk je het te begrijpen en precies te weten wat je te doen staat.
 • Maar toch kom je met je slimme brein vol logica nergens.
 • Of je ziet wel hoe het anders kan, maar je komt niet in beweging, alsof iets je tegenhoudt.
 • Ook al vindt iedereen je leven geweldig, ergens knaagt het.
 • Omdat je weet dat je tot veel meer in staat bent.
 • Je twijfelt te veel en te lang en je blijft ergens ‘hangen’.
 • Of je eet/drinkt te veel. Je komt niet los van YouTube of Netflix kijken en gaat te laat naar bed.
 • Je hebt een zetje nodig, want van alle planning, lijstjes en timemanagement programma’s kom je helemaal niet in beweging.

“Het is niet nodig dat je zelf logisch kunt verklaren waarom het is zoals het is.
Als je dat wist had je het zelf al lang opgelost.”

Het enige dat je echt nodig hebt, is dat je jezelf en hoe de dingen nu gaan, ongelooflijk zat bent. Genoeg om bereid te zijn energie, tijd en geld te steken in je verbetering. Neem jij 100% verantwoordelijkheid voor je leven? Als het antwoord JA is, ben je welkom! Je bent de moeite en de investering in jezelf waard!

Luister naar Anna’s verhaal over grote verandering

Tijdens de eerste ontmoeting besteed ik zo min mogelijk tijd aan uitleg geven over de methode die ik gebruik en hoe je ’tapt’. Ik vertel precies wat op dat moment nodig is. Alle overige informatie kun je uit mijn boek of video’s halen. Zo heb ik er in korte tijd snel en diep werk van gemaakt. Een sessie is diep ontspannend en ik leer je de basis technieken om jezelf te helpen. Ik geef je het ‘gereedschap’ om zelfstandig verder te gaan. Mits je het DOET natuurlijk. Dan ga je veranderingen ervaren.

Anita noemde haar eerste sessie een life changing experience

Een sessie is € 190,- excl. 21% BTW

Scroll naar boven