Boek Een Sessie

Na vele jaren sessies te hebben gegeven voor een bepaald soort problemen, maak ik nu alleen nog afspraken voor één enkele sessie. Het interessante aan plannen voor meer dan één keer is dat zowel mijn klanten als ik meer tijd hebben om het grootste probleem uit te stellen tot de volgende sessie. Maar als we maar één sessie doen, moeten we het in die sessie oplossen. Dus ik ga direct zo grondig mogelijk op zoek naar de wortel van het probleem en we ruimen alles op wat we binnen 2 uur kunnen vinden.

En wanneer de cliënt bereid is zich open te stellen en met mij samen te werken, ongeacht de angst of weerstand of wat er ook is gebeurd, dan er is altijd een enorme verandering in de eerste sessie.

Als het even kan besteed ik niet veel tijd aan uitleggen hoe je tapt of wat je precies moet doen of hoe het werkt. Mensen kunnen al die informatie uit mijn boek of online video’s halen. Zo heb ik er in korte tijd snel en simpel diep werk van gemaakt. Natuurlijk zijn mensen welkom om nog een sessie te doen wanneer ze dat willen.

Komt dit je bekend voor?

  • Je struikelt keer op keer over hetzelfde probleem! En je hebt van alles geprobeerd.
  • Ergens lijk je het te begrijpen en precies te weten wat je te doen staat.
  • Maar toch kom je met je slimme brein vol logica nergens.
  • Of je ziet wel hoe het anders kan, maar je komt niet in beweging, alsof iets je tegenhoudt.
  • Ook al vindt iedereen je leven geweldig, ergens knaagt het.
  • Omdat je weet dat je tot veel meer in staat bent.
  • Je twijfelt te veel en te lang en je blijft ergens ‘hangen’.
  • Je weet dat je te veel eet/drinkt. Je komt niet los van YouTube of Netflix kijken en gaat te laat naar bed.
  • Je hebt een zetje nodig, want van alle planning, lijstjes en timemanagementprogramma’s kom je helemaal niet in beweging.
“Het is niet nodig dat je zelf logisch kunt verklaren waarom het is zoals het is. Als je dat wist had je het zelf al lang opgelost.”

“Investeer in jezelf. Als jij het niet doet, wie dan wel?”

Luister naar Anna’s verhaal over grote verandering binnen 2 sessies

Het enige dat je echt nodig hebt, is dat je jezelf en hoe de dingen nu gaan, ongelooflijk zat bent. Genoeg om bereid te zijn energie, tijd en geld te steken in je verbetering. Neem jij 100% verantwoordelijkheid voor je leven? Als het antwoord JA is, ben je welkom! Je bent de moeite en de investering in jezelf waard!

Een sessie is diep ontspannend en ik leer je de basis technieken om jezelf te helpen. Ik geef je het ‘gereedschap’ om zelfstandig verder te gaan. Mits je het DOET natuurlijk. Dan ga je veranderingen ervaren.

Anita noemde haar eerste sessie “a lifetime experience”.

Een sessie is € 190,- excl. 21% BTW

Dan stuur ik jou het intakeformulier en een factuur. Wanneer dat ontvangen is maken we een afspraak.