Ben je er klaar voor?

Een echte baan heb ik al jaren niet gehad en ik zwerf van hot naar her, maar ik doe meer en meer het werk waar ik van hou op een manier, die mij het beste past. Terwijl ik de tijd heb om te zijn met wie me lief is, waar dan ook in de wereld.

Dit is het resultaat van het loslaten van beperkende overtuigingen en vooral van de overtuigingen over wie we zijn en wat we kunnen! Het heeft me vele jaren gekost om echt te geloven dat ieder van ons kan leven in overvloed. En als ik het kan, dan kun jij het ook. Het draait allemaal het veranderen van perceptie. Dat leer je door de tijd te nemen voor stilte, leven in het moment, meditatie en zelfonderzoek.

Nu werk ik met mensen over de hele wereld, terwijl ik reis. Op deze site vertel ik hierover in het Engels en Nederlands. Mijn boek is alleen in het Nederlands, maar wordt dit jaar vertaald in het Engels en Duits. Nederland is mijn basis en Griekenland is mijn tweede thuis, waar ik de Your Inner Power Retraites organiseer.

Ben je er klaar voor om je leven en werk vorm te geven, passend bij wie je werkelijk wilt zijn en wat jij het allerliefste doet?

Klik op de verschillende knoppen en afbeeldingen op deze pagina om te zien wat mijn producten en diensten zijn. Je kunt overal met me werken. Als je meer wilt weten, vragen of opmerkingen hebt, mail me: yes@jeannettevanuffelen.com.

Tevreden klanten vertellen het beter dan ik

Lees hier meer ervaringen van diverse mensen met verschillende problemen.