Je reserveert jouw plek in de retraite onder onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Zo boek je de retraite

Een boeking maken is vrij eenvoudig via het boekingsformulier. Wij gaan dan onmiddellijk voor je aan de slag. Het is belangrijk dat je, voordat je definitief boekt, de informatie op deze website goed leest en dat je op de hoogte bent van deze reisvoorwaarden en de aanvullende annuleringsvoorwaarden.

Gebruik bij voorkeur de website om te boeken

Om je retraite te boeken gebruik je het boekingsformulier op deze website. Als je vragen hebt graag via de mail of even bellen met Jeannette van uffelen op +31613223075.

Bijzondere dieet- of andere wensen

Heb je bijzondere dieetwensen dan raden wij je aan deze bij de boeking direct aan ons door te geven. Garanderen kunnen wij niets maar we zullen ons best doen zo goed mogelijk rekening te houden met je wensen. Alle dagen is er 2 x een buffet, waarbij je zelf kunt kiezen.

Wat gebeurt er na ontvangst van je boeking?

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. De geboekte retraite is direct akkoord. In dat geval ontvang je binnen 24 uur je boekingsovereenkomst via de mail. Na ontvangst van je aanbetaling is je plek gereserveerd.
  2. De geboekte vakantie is niet mogelijk qua wensen bij jouw verblijf of we hebben vragen. Dan nemen wij contact met je op om te overleggen over eventuele alternatieven. Indien wij in overleg met jou de reis conform aangepaste wensen kunnen regelen, dan is je boeking definitief en ontvang je automatisch de boekingsovereenkomst via de mail.

Boeken

Nadat we je boekingsformulier hebben ontvangen, heb je het recht om de koop binnen 7 dagen te ontbinden zonder opgave van redenen.

Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsvoorwaarden die wij hanteren, zijn als volgt:

1. Annulering door de reiziger

Bij annulering door de reiziger is deze de volgende bedragen verschuldigd:

  • Bij annulering tot 15 juli 2023: 50% van de reissom
  • Bij annulering tot 1 augustus 2023: 75% van de reissom
  • Bij annulering tot 18 augustus 2023: 100% van de reissom
  • Om misverstanden te voorkomen dient het annuleren van de reisovereenkomst per aangetekend schrijven voorzien van handtekening te geschieden.

2. Annulering door Jeannette van Uffelen

Wij hebben het recht om bij gewichtige omstandigheden een reis te annuleren. Vanzelfsprekend krijg je in een dergelijk geval je aanbetaalde reissom volledig teruggestort. Indien mogelijk wordt je een alternatief aangeboden.

3. In de plaats stelling

Indien reizigers verhinderd zijn om aan de reis deel te nemen, kunnen zij vervangen worden door iemand anders, mits deze persoon de algemene voorwaarden geaccepteerd heeft. Het verzoek dient uiterlijk 14 dagen voor vertrek ingediend te zijn.

Aansprakelijkheid

Jeannette van Uffelen en haar medewerkers kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel (fysiek noch materieel) ontstaan tijdens de geboekte retraite. Deelnemers zijn ten alle tijden zelf verantwoordelijk.

Reisverzekering bij het reizen op vliegafstand zoals Griekenland wordt aanbevolen.

Wij wensen je een hele fijne retraite toe!

Scroll naar boven