1. nieuwe tekst

Zoals je misschien al weet ben ik

Al meer dan vijfentwintig jaar help ik mensen hun leven te veranderen. Niet alleen met goede resultaten, maar met verbazingwekkende levensveranderingen. Sommigen zullen het wonderen noemen.

Ja, ik heb gewerkt met de ergste problemen die je je maar kunt voorstellen. Veel soorten ernstige trauma’s; fysiek, seksueel en emotioneel, dus ik ben een expert in veranderingen.

Allerlei soorten angsten, verslavingen en lichamelijke ziekten van de ergste soort.

De meeste mensen komen bij mij en denken dat ze de ergste zijn en om eerlijk te zijn is 99% van hen niet de ergste. Ze hebben alles onder de zon geprobeerd met weinig tot geen hulp.

Vandaag is de dag om te krijgen wat je wilt. Meetbare veranderingen en blijvende resultaten.

Ik heb mijn leven en dat van talloze anderen veranderd en ik weet zeker dat jij er klaar voor bent, anders zou je dit nu niet lezen. Dit wordt een spannend avontuur voor jou en ik zal aan je zijde staan.

Ik zal je helpen, begeleiden, steunen en er voor je zijn. Mijn beste suggestie voor jou is om het drie-sessie pakket te kopen omdat het een slimmere keuze is.

Samen kunnen we een betere manier van zijn creƫren, want ik weet zeker dat je er klaar voor bent.

It has been some years since I wrote a little book about some very simple and healthy habits. Recently I read them again and I realised how much they have improved my life while I don’t think about them any more that often.

So I give them to you for FREE!

The habits are easy to do. I admit that in the beginning talking to myself this way felt weird, but it made me aware of my negative selftalk and I’ve changed it. I talk to myself a lot and I love it.

It took a while … but a lot has changed for the better. I do still struggle by times as well. But now I know I have the choice to change my mood, my day, my life. And it helps to give myself a good smile! Yes, it works and a smile costs you NOTHING.

We form our habits and our habits form us.

You have to START DOING IT. Take 40 days for one new habit and do it every day. When you just DO IT you give yourself the chance to EXPERIENCE the benefits.

Don’t ask too often if you like it, but see if it works. Sometimes it takes longer to like it, because when we are pulling ourselves out of a comfort zone it’s not a nice feeling, but it is good for you. So give it some time.

Scroll naar boven